ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

ΙΦΙΚΡΑΤΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΙΑΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΔΕΥΤΡΑΠΕΛΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ…

Ποια «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» και τρίχες κατσαρές, που να φτουρίσουν οι Κασιδιάρηδες και οι Μιχαλολιάκοι; Έτσι και κατεβάσει κόμμα ο Μέγας Ιφικράτης Αμυράς θα τους στείλει αδιάβαστους… Διαβάστε και υποκλιθείτε!
http://www.iphicratisamyras.blogspot.gr/p/blog-page_24.html
Μιλάμε ότι ο άνθρωπος είναι σαλταρισμένος κανονικά… Που να τον φτάσουν οι Χρυσαυγήτες… Διαβάστε το μανιφέστο του(!!!) καθώς και την αρχική σελίδα, όπου και η υποψηφιότητά του στον ΣΥΡΙΖΑ (!!!) Εγώ την πέρασα για card visit!
Μιλάμε για σκέτη επιθεώρηση…



Η τραγωδία όμως είναι αλλού. Ο ΠΑΝΥΒΛΑΚΑΣ ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΝΟΜΙΣΕ ΟΤΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΕ ΦΛΕΒΑ ΧΡΥΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ» ΤΟΥ ΙΦΙΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΖΕ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΩΝ ANONYMOUS!!!
Ρε πλατύποδα Μιχελάκη (το ξύλο που έχεις να φας από τους Νεοδημοκράτες στις 18 Ιουνίου καλλίτερα να μην το σκέφτεσαι) ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΣ ΩΣ «ΟΔΗΓΙΕΣ» ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΤΗ ΙΦΙΚΡΑΤΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΚΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΙΦΙΚΡΑΤΗΣ κι άμα τον εύρισκες να μας τηλεφωνούσες...
Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται και μάλλον σε χτύπησε στο κεφάλι η τελευταία «κυλιόμενη» που σας δίνει 5 πόντους πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ!!!
Τώρα πως τα κατάφερνε ο Ιφικράτης να παίρνει συνεντεύξεις στο ΕΔΩ ΣΥΝΤΑΓΜΑ WEB TV (http://edosyntagma.blogspot.gr/) από διάφορες προσωπικότητες, καλύτερα να μας απαντήσει ο εξ απορρήτων του Α. Σαμαρά, υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ που έδωσε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στον Ιφικράτη τον οποίο αποκαλεί μάλιστα και «φίλο» του, το οποίο βέβαια δεν είναι κακό. (http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=o7v-qiM3nk4#t=217s)
Πράγμα που αποδεικνύει πλατύποδα Μιχελάκη, ότι για να είσαι δεξιός δεν είναι αρκετό να δείχνεις ηλίθιος, πρέπει να είσαι κιόλας…
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: