ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Φανταστείτε πόσο κοπρόσκυλα ειναι οι Χρυσαυγίτες , που οι ομοιδεάτες τους, τους απεχθάνονται

Νέα επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής εξαπέλυσε μέσω της εκπομπής του στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΛΑΟΣ, Κώστας Πλεύρης, καλώντας μάλιστα τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν την Αλέκα Παπαρήγα και όχι τον Νίκο Μιχαλολιάκο.


Γ. Καρατζαφέρης: Να προσέξει ο λαός ποιους θα στείλει στη Βουλή

Για «εκβιαστικά διλήμματα» που τίθενται από όσους έχουν «στερέψει» από επιχειρήματα έκανε λόγο, από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, αναφερόμενος στο προεκλογικό κλίμα. Ο κ. Καρατζαφέρης κάλεσε τους πολίτες να προσέξουν ποιους θα στείλουν στη Βουλή, εάν θέλουν, όπως είπε, να υπάρχει την επόμενη μέρα συνεννόηση και σοβαρή αντιμετώπιση των πολιτικών θεμάτων που έχουν ανακύψει.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επισκέφθηκε παράλληλα σήμερα τις εγκαταστάσεις της Ε.Κ.Α.Μ και της Υ.Α.Τ στο Γουδή, όπου και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το προσωπικό, κατά την άσκηση των καθηκόντων του.

Ο κ. Καρατζαφέρης, δεσμεύτηκε για την άμεση προώθηση των θεμάτων των αστυνομικών στην νέα πολιτική ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου και επανέλαβε τη στήριξή του στα «δίκαια αιτήματά» τους. «Η Ελληνική Αστυνομία είναι το ενεργό «κύτταρο» της Δημοκρατίας. Φανταστείτε έστω και μία στιγμή, να μην υπήρχε η Αστυνομία. Θα είχαμε την διάλυση και την ισοπέδωση των πάντων», ανέφερε σε δηλώσεις του μετά την επίσκεψη.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φανταστείτε ότι ο Πλεύρης είπε σε εκπομπή του τώρα τελευταία ότι καλύτερα να ψηφίσει κάποιος ΚΚΕ!...παρά Χρυσή Αυγή!

Φανταστείτε πόσο κοπρόσκυλο είναι ΑΥΤΟΣ ΤΕΛΙΚΑ.
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΔΙΠΟΔΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ;

(σπρώξτε τα πράγματα κι΄άλλο στην άκρη με το υβρεολόγιο σας και θα δούμε ποιός θα βγει κερδισμένος στο τέλος. Πάντως θα έχουν καταλάβει κάποιοι ότι δεν αστειεύομαστε και εν καιρό θα πληρωθούν στο ακέραιο όλες αυτές οι προσβολές ενδεδυμένες με "δημοκρατικό" προφίλ.

ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΜΕΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε, Το οτι εισαι φασιστας ειναι αρκετο. Δεν χρειαζεται να σε προσβάλλω άλλο.