ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012

Ν.Δ. Οι βολεμένοι πρέπει να φέρουν τη μάνα τους και το πατέρα τους!


kilkis nd Ν.Δ. Οι βολεμένοι πρέπει να φέρουν τη μάνα τους και το πατέρα τους! (βίντεο)Μας το έστειλε αναγνώστης…
Τοπικό στέλεχος καλεί τα μέλη της Τ.Α. να «υπενθυμίσουν λίγο πιο φωναχτά» σε όσους ωφελήθηκαν από τη ΝΔ να πάνε να ψηφίσουν.
Με τις εκλογές να απέχουν πια λιγότερο από δυο εβδομάδες, η κυνηγετική περίοδος της ψήφου βρίσκεται στο απόγειό της. Γι’ αυτό τα κόμματα άφησαν τα όποια προσχήματα τους είχαν απομείνει και έχουν ριχθεί χωρίς καμία αιδώ πλέον στο κυνήγι του άπιστου ψηφοφόρου.
Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε είναι απόσπασμα από συγκέντρωση στελεχών της ΝΔ στο Κιλκίς, όπου παρευρέθη και ο εξοστρακισμένος περιφερειάρχης της καρδιάς μας, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Το τοπικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας -δείτε παρακάτω ποιος είναι- ανάμεσα στα άλλα είπε τα εξής:
«Επίσης καθοριστικός θα είναι ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης στην πίεση ή στην υπενθύμιση σε ανθρώπους που ωφελήθηκαν από την ΝΔ, σε ανθρώπους που βόλεψαν επί ΝΔ, σε ανθρώπους που πήρανε συμβάσεις από τη ΝΔ, εννοώ συμβάσεις έργου, συμβάσεις ορισμένου χρόνου, άλλοι που πήγανε στα stage… Σε αυτούς να τους θυμίσουμε ότι πρέπει να προσφέρουν κάποια υπηρεσία, πρέπει να πάνε εκλογικοί αντιπρόσωποι, πρέπει να φέρουν την μάνα τους και τον πατέρα τους να ψηφίσει, ξέρουμε όλοι ποιοι είναι αυτοί, αυτοί που τα χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ ωφελήθηκαν από τη ΝΔ, σε αυτούς μπορούμε να υπενθυμίσουμε λίγο πιο φωναχτά ότι έχουν υποχρέωση να πάνε να ψηφίσουν. Αν ο καθένας μας φέρει από έναν ακόμα, που νομίζω μπορούμε, από έναν ακόμα που δεν πήγε να ψηφίσει την προηγούμενη φορά ΝΔ και τον φέρει πίσω, θα τρίβουμε τα μάτια μας την Κυριακή το βράδυ από το αποτέλεσμα..»
Πολύ θα θέλαμε να μάθουμε τι εννοεί το στέλεχος με τη φράση «να υπενθυμίσουμε λίγο πιο φωναχτά». Μήπως εννοεί ότι τα τοπικά στελέχη πρέπει να τσιρίξουν μέσα στο αυτί των ευεργετηθέντων ψηφοφόρων; Μήπως να τους δώσουν δαγκωτό το ψηφοδέλτιο; Μπα, αυτά είναι πολύ light μέθοδοι. Μάλλον εννοεί να τους υποβάλλουν στο μαρτύριο της σταγόνας και να μην σταματήσουν πριν υποσχεθούν ότι θα ψηφίσουν τόσο αυτοί όσο και οι οικογένειές τους. Κι αν δεν πιάσει ούτε αυτό, υπάρχει πάντα και η φάλαγγα.
Δειτε το βιντεο   http://www.youtube.com/watch?v=WiQ6jNCqw9U&feature=player_embedded

Δεν υπάρχουν σχόλια: