ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Ο Γιώργος Τράγκας ξαναχτύπησε: Εμφανίσθηκε δίπλα σε στρατιώτες των SS!

tragas_cult
Ο Γιώργος Τράγκας έχει ξεφύγει προ πολλού, αλλά αν κρίνουμε από το αποψινό σκηνικό της εκπομπής του στο Κανάλι Extra 3 ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Εμφανίσθηκε περιστοιχισμένος από δυο άνδρες των SS! Στο τραπέζι μπροστά του ήταν διάφορες φωτογραφίες που παραπέμουν στους ναζί, μεταξύ των οποίων του Αδόλφου Χίτλερ. Ακριβώς δίπλα φωτογραφία της  Άνγκελα Μέρκελ.
Θυμίζουμε ότι σήμερα επεβλήθη πρόστιμο 25.000 ευρώ στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, από το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο, για τους χαρακτηρισμούς του Γιώργου Τράγκα, προς την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ.
Προηγήθηκαν καταγγελίες ιδιωτών, καθώς ο δημοσιογράφος αποκάλεσε την Άνγκελα Μέρκελ ξ*κ*λι*ρα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΣΡ, το πρόστιμο επιβλήθηκε για κακή χρήση της ελληνικής γλώσσας και άσεμνους χαρακτηρισμούς κατά της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελας Μέρκελ, στην εκπομπή του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα, στις 28/09/11 (πρόστιμο 10.000 ευρώ) και στις 08/11/11 (πρόστιμο 15.000 ευρώ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: