ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Επεκτείνεται και στην Αττική η διάθεση φθηνής πατάτας χωρίς μεσάζοντες

Επεκτείνεται και στην Αττική η διάθεση φθηνής πατάτας χωρίς μεσάζοντες
Πρωτοβουλία του δήμου Παλλήνης σε συνεργασία με παραγωγούς του Νευροκοπίου.
 
 Μετά τη Βόρειο Ελλάδα έφτασε και στην Αττική η φθηνή πατάτα χωρίς μεσάζοντες. Αυτή τη φορά η πρωτοβουλία δεν ανήκει σε ιδιώτες αλλά στο δήμο Παλλήνης Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιστοσελίδα της Ηλεκτρονικής Αυτοδιοίκησης (www.e-aftodioikisi.gr)  την ιδέα προώθησε η αντιδήμαρχος κα Ειρήνη Κουνενάκη η οποία έκλεισε και τη συμφωνία με τους παραγωγούς.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

«Οι συνθήκες που διαμορφώνονται στο οικονομικό περιβάλλον επιβάλλουν την παρέμβαση και λήψη μέτρων προκειμένου να δημιουργηθεί ένα δίκτυ κοινωνικής αλληλεγγύης και προστασίας για τους δημότες μας. Ο Δήμος Παλλήνης, στοχεύοντας στην στήριξη των νοικοκυριών , παρεμβαίνει καθημερινά με νέες δράσεις.

Σήμερα ξεκινάμε την παρέμβαση στο καταναλωτικό κίνημα. Σε συνεργασία με τους πατατοπαραγωγούς του Νευροκοπίου θα διατεθούν πατάτες στον Δήμο μας στην πολύ χαμηλή τιμή των 28 λεπτών ανά κιλό.

Καλούμε τους δημότες και κατοίκους του Δήμου μας, που επιθυμούν να προμηθευτούν πατάτες να συμπληρώσουν τα έντυπα παραγγελίας που διατίθενται ηλεκτρονικά στο www.palini.gr  η σε έντυπη μορφή στο Δημαρχείο Παλλήνης, (Ιθάκης 12, Γέρακας ), Γραφείο Αντιδημάρχων, τηλ.210-6604638, μέχρι 8 Μαρτίου 2012.

Μετά την συγκέντρωση των εντύπων παραγγελίας, εντος 10 ημερών και σε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα θα γίνει η διάθεση από τους ίδιους τους πατατοπαραγωγούς, αυστηρά, σύμφωνα με τα δελτία παραγγελίας
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: