ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Συνελήφθη αγγειοχειρουργός του «Λαϊκού» για «φακελάκι»

Για παθητική δωροδοκία συνελήφθη σήμερα το πρωί 52χρονος γιατρός - αγγειοχειρουργός του «Λαϊκού» Νοσοκομείου, ο οποίος απαίτησε «φακελάκι» από συγγενείς ηλικιωμένου ασθενούς που είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση από τον ίδιο.

Σήμερα, σε προκαθορισμένο ραντεβού στο γραφείο του αγγειοχειρουργού στο «Λαϊκό», οι συγγενείς του ασθενούς παρέδωσαν στο γιατρό το ποσό των 300 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων που είχαν αναπτυχθεί στους χώρους του Νοσοκομείου βρέθηκε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό και ο 52χρονος γιατρός συνελήφθη για να οδηγηθεί αργότερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών με την κατηγορίας της παθητικής δωροδοκίας κατ' εξακολούθηση.

tvxs

Δεν υπάρχουν σχόλια: