ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Ενω οι βουλευτες μας δεν κόβουν ούτε ενα απο τα προνόμια τους και προτιμουν να κόβουν συντάξεις στην Ιαλία.......


MarcoGaldi

Ο Μάρκο Γκάλντι, δήμαρχος της πόλης Cava de' Tirreni, δικηγόρος και καθηγητής στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Σαλέρνο, αποφάσισε να προσφέρει το μισθό του για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα ως ένδειξη συμπαράστασης προς τον ελληνικό λαό.
«Η Ευρώπη αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται και η εγκατάλειψη της Ελλάδας θα σήμαινε, παράλληλα, και την εγκατάλειψη της ευρωπαϊκής ιδέας, της μοναδικής ιδέας που αγαπάμε και θέλουμε να προστατεύσουμε», επεσήμανε ο ίδιος σε επιστολή που απέστειλε στον πρωθυπουργό της Ιταλίας Μάριο Μόντι, στον Έλληνα πρωθυπουργό Λ. Παπαδήμο, στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο και στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτζ, ανακοινώνοντας και αιτιολογώντας την απόφασή του.
Ο μισθός που εισέπραττε ο 46χρονος Γκάλντι ως δήμαρχος της Cava de' Tirreni τα τελευταία δύο χρόνια ανερχόταν στα 1.100 ευρώ, ποσό το οποίο από αυτόν τον μήνα θα διατίθεται για τη μείωση του ελληνικού χρέους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: