ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012

Aυτη είναι ελεύθερη δημοσιογραφία απο το ράδιο 9

Γιατί διακόπηκε η «Εκπομπή ΑΕ» στο Ράδιο 9

Η άποψη του Καζάκη για την διακοπή της εκπομπής απο το Ράδιο Εννέα.. «Η Εκπομπή ΑΕ» στο Ράδιο 9 διέκοψε την λειτουργία της διότι οι συντελεστές της δεν μπορούν να συμμορφωθούν με τις «άνωθεν υποδείξεις». Ήδη από τις 9 Φεβρουαρίου και ημέρα Πέμπτη, οι ενημερωτικές εκπομπές του σταθμού πληροφορήθηκαν ότι υπάρχει....

«υπόδειξη» αλλαγής πλεύσης. Σύμφωνα μ’ αυτήν επιτρέπεται η κριτική και μάλιστα αμείλικτη στο εσωτερικό πολιτικό σύστημα, αλλά επ’ ουδενί δεν πρέπει να τεθεί στο στόχαστρο το νέο μνημόνιο, η τρόικα, το ευρώ και η ΕΕ. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του σταθμού το μνημόνιο πρέπει να «περάσει» οπωσδήποτε. Η «γραμμή» που δόθηκε ήταν απολύτως σαφής: «πολύ κακό το νέο μνημόνιο, αλλά τι να κάνουμε δεν έχουμε άλλη λύση».

Παρά την «άνωθεν υπόδειξη» η Εκπομπή ΑΕ εξέπεμψε κανονικά την Πέμπτη 9/2 αψηφώντας την νέα «γραμμή». Κατόπιν τούτου στάθηκε αδύνατη η συνέχιση της συνεργασίας διότι, όχι μόνο δεν δεχόμαστε «άνωθεν υποδείξεις», αλλά ούτε πρόκειται να υποκύψουμε στο καθεστώς της νέας κατοχής στα ΜΜΕ και στην χώρα. Οι συντελεστές της εκπομπής ανανέωσαν το ραντεβού με το κοινό τους και το σύνολο του ελληνικού λαού την Κυριακή 12/2 στις 5:00 μμ στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη (παλαιά Βουλή). Θα είμαστε όλοι εκεί.
Δημήτρης Καζάκης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Φιλε Καζαζη,ιδου τι εκανε η οικογενειοκρατια και η ατιμωρισια στην Ελλαδα.Αλλα και η δικη μας ανεχεια ε!!!