ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Ευκαιρίες για εργασία μέσω του Ηire a Greek


Θέλοντας να βοηθήσουν στην πράξη και όχι μόνο στα λόγια, ομογενείς που έχουν εταιρείες στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και την Αυστραλία προσφέρουν εργασία σε Έλληνες, μέσω της ειδικής ιστοσελίδας Ηire a Greek.
Σε αρκετές περιπτώσεις η απασχόληση μπορεί να είναι και εξ αποστάσεως, ενώ μέσα σε μία εβδομάδα που λειτουργεί το Ηire a Greek, οι εγγραφές ξεπέρασαν τις χίλιες.
Η προοπτική της μετανάστευσης ολοένα και περισσότερο εξετάζεται από τους νέους που αδυνατούν να βρουν δουλειά, ωστόσο αρκετοί σκέφτονται να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες του διαδικτύου ώστε να εργάζονται από το σπίτι τους σε εταιρείες του εξωτερικού.
Ήδη η πρωτοβουλία των ομογενών να προσλαμβάνουν Έλληνες στις επιχειρήσεις έχει θετική ανταπόκριση, αφού έχουν προσθέσει κατά προτεραιότητα τη βάση δεδομένων του Ηire a Greek στις διευθύνσεις ανθρώπινου δυναμικού των εταιρειών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: