ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Νέο κόμμα από τον Πάνο Καμμένο


thumb
Τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού κόμματος με σκοπό την ευρύτερη συνεργασία ανακοίνωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος.
Μιλώντας την Τρίτη στον Real fm 97,8 δήλωσε ότι είχε συνάντηση με τον Μίκη Θεοδωράκη όπου του εξέφρασε και την επιθυμία του, να είναι ο «μπροστάρης» και αυτός ο οποίος θα συμβολίσει την ενότητα σε ένα πανελλήνιο μέτωπο που θα συγκροτήσουν τα διάφορα νέα μικρά κόμματα- κινημάτα πολιτών, τα οποία τάσσονται ενάντια στο μνημόνιο και στο οποίο θα συμμετέχει και το κόμμα του Πάνου Καμμένου.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής χαρακτήρισε ως «κακοσυστημένο θέατρο» τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες σχετικά με τις διαπραγματεύσεις της τρόικα με την κυβέρνηση. «Είναι απίστευτο το ότι έχουν πάρει μια απόφαση, την έχουν υπογράψει από το Σάββατο το βράδυ και προσπαθούν να πείσουν ότι δήθεν μάχονται για το καλό του ελληνικού λαού» τόνισε ο κ. Καμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: