ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Anonymous: Επιθέσεις κάθε Παρασκευή

Σύμφωνα με tweet που εστάλη από το λογαρισμό AnonOps, η διαβόητη ομάδα hackers Anonymous έχει επιλέξει την Παρασκευή ως την ημέρα που θα εξαπολύει διαδικτυακές επιθέσεις κατά κυβερνητικών και επιχειρηματικών στόχων.

Η ομάδα έχει επιλέξει πολλές φορές στο παρελθόν την Παρασκευή για να εκδηλώσει μια επίθεση και φαίνεται ότι θέλει να καθιερώσει αυτή την πρακτική. Έχει ενδιαφέρον ότι η ομάδα "υπόσχεται" επιθέσεις κάθε Παρασκευή και μένει να δούμε αν έχει τη διάθεση και τα μέσα για να τηρήσει αυτά που εξαγγέλλει.
Την Παρασκευή που μας πέρασε βρέθηκαν στο στόχαστρο των Anonymous κυβερνητικά sites των ΗΠΑ. Οι ιστοσελίδες της αμερικανικής κυβέρνησης είναι πάντα ψηλά στις προτιμήσεις των Anonymous, όπως επίσης και οι "διεφθαρμένες" -σύμφωνα με τους hackers- επιχειρήσεις.
Πηγή: Pc Magazine

Δεν υπάρχουν σχόλια: