ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2012

Οι ομοιότητες του Χίτλερ με το Γάλλο γιό του


Οι αποκαλύψεις του Γαλλικού περιοδικού Le Point, περί της ύπαρξης γιου του Αδόλφου Χίτλερ έχουν προκαλέσει σάλο όχι μόνο στη Γαλλία αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Ο Χίτλερ φέρεται να απέκτησε γιο με μια Γαλλίδα έφηβη την εποχή που υπηρετούσε
ως στρατιώτης στη Γαλλία κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, τον οποίο όμως δεν αναγνώρισε ποτέ.
Οι αναλύσεις DNA και γραφικού χαρακτήρα, οι πίνακες του Χίτλερ που ανακαλύφθηκαν στη σοφίτα της γυναίκας μετά τον θάνατό της επιβεβαιώνβουν σύμφωνα με το Γαλλικό περιοδικό το γεγονός ότι ο Χίτλερ απέκτησε απόγονο με τη Γαλλίδα ερωμένη του.
Οι ομοιότητες μεταξύ πατέρα και γιου είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς στις φωτογραφίες. Ο Ζαν Μαρί, όπως ονομάζονταν ο γιος του Γερμανού δικτάτορα, εκτός από το χαρακτηριστικό μουστάκι, φαίνεται ότι έχει πάρει και το βλέμμα αλλά και την έκφραση του προσώπου του πατέρα του.
Δείτε φώτο



Ο Ζαν Μαρί, πέθανε το 1985 σε ηλικία 67 χρόνων και έμαθε ποιος ήταν ο πατέρας του τη δεκαετία του 1950.
Όπως ο ίδιος έχει εξομολογηθεί, προκειμένου να μην πάθει κατάθλιψη, «δούλευα ασταμάτητα, δεν έκανα διακοπές και δεν είχα χόμπι. Επί 20 χρόνια δεν πήγαινα ούτε σινεμά» είπε ο ίδιος αργότερα.
Ο ίδιος άρχισε να ερευνά εξονυχιστικά το παρελθόν του, επιστρατεύοντας επιστήμονες προκειμένου να αποδείξει ότι έχει τον ίδιο τύπο αίματος με τον Χίτλερ και ότι είχαν παρόμοιο γραφικό χαρακτήρα.
Άλλα στοιχεία που προέκυψαν και επιβεβαιώνουν την ιστορία της Λομπζουά, είναι έγγραφα της Βέρμαχτ που αποδεικνύουν ότι ο Χίτλερ έστελνε φακέλους με μετρητά στην ίδια κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου καθώς και πίνακες με την υπογραφή του δικτάτορα που ανακαλύφθηκαν στη σοφίτα της γυναίκας μετά τον θάνατό της. Επιπλέον στη Γερμανία, ανακαλύφθηκε ένας πίνακας υπογεγραμμένος από τον Χίτλερ που απεικόνιζε μία γυναίκα η οποία έμοιαζε πολύ με τη Λομπζουά. Ο Λορέ έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο «Το όνομα του πατέρα σου ήταν Χίτλερ» το οποίο εκδόθηκε το 1981. Σήμερα, πρόκειται να επανεκδοθεί, περιλαμβάνοντας νέα στοιχεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: