ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Focus: Η ελληνική Αριστερά "επικίνδυνη" για τη Γερμανία!

Σε μία ακόμη απίστευτη πρόκληση προχώρησε το γερμανικό περιοδικό Focus, στην ηλεκτρονική του έκδοση. Το περιοδικό που στο παρελθόν...
 
Focus: Η ελληνική Αριστερά επικίνδυνη για τη Γερμανία!
έχει προκαλέσει όχι μόνο την ελληνική κοινή γνώμη, αλά και ολόκληρη της Ευρώπη, στο βασικό άρθρο του Σαββάτου σημειώνει μεταξύ άλλων ότι μία πιθανή εκλογική νίκη της Αριστεράς στις επερχόμενες εκλογές στην Ελλάδα θα μπορούσε να κοστίσει μερικά δισεκατομμύρια στους Γερμανούς φορολογούμενους!
Οι Γερμανοί, ακόμη και μέσω του γνωστού περιοδικού, προσπαθούν να πιέσουν την ελληνική πολιτική «ελίτ» να… αποφύγει τις εκλογές, καθώς, όπως έχουν άλλωστε επισημάνει απροκάλυπτα Γερμανοί αξιωματούχοι, σε περίπτωση που επικρατήσουν οι αντι-μνημονιακές δυνάμεις, θα «κινδυνεύσουν» τα λεφτά των Γερμανών φορολογούμενων.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το προκλητικό δημοσίευμα, «μια αλλαγή κυβέρνησης στην Ελλάδα θα μπορούσε να έχει δραματικές συνέπειες για τη διάσωση του ευρώ: Οι χώρες της Ευρωζώνης φοβούνται ότι θα υποστούν ζημίες άνω των 130 δισ. ευρώ. Σε περίπτωση που έρθουν στην εξουσία κόμματα από την Αριστερά, η Ελλάδα δεν θα αποπληρώσει το δάνειο»…
«Λόγος ανησυχίας είναι ότι ακόμη και πριν τις γενικές εκλογές τον Απρίλιο, περίπου 60 δισ. ευρώ από το νέο σύνολο των 130 δισεκατομμυρίων ευρώ προς την Ελλάδα θα πρέπει να έχουν καταβληθεί», σημειώνει σε άλλο σημείο το δημοσίευμα.
Οι Γερμανοί, όπως άλλωστε έχουν αποκαλύψει πολλές φορές τα «Επίκαιρα», επιμένουν στην τακτική να πιέζουν την Ελλάδα να «αποφύγει» την προσφυγή στις κάλπες, καθώς η απόφαση του ελληνικού λαού θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο (!) τα ύπουλα σχέδια των δανειστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: