ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Ο συνεργάτης του Troktiko.eu κατοχύρωσε το domain Nerit.gr.Απίστευτη γκάφα…


676e7a2e2f17b11617f04820de894fc1_L 

Έσπευσαν να μας ανακοινώσουν το όνομα της νέας ραδιοτηλεόρασης που θα φτιάξουν. ΝΕΡΙΤ. Ουπς. Δεν κατοχύρωσαν το nerit.gr! Τόσο άσχετοι, χωρίς κανένα σχέδιο. Πρόλαβε και το κατοχύρωσε ο συνεργάτης της εφημερίδας Το ΧΩΝΙ, Τroktiko.eu δίνοντας μια απάντηση στη ασχετοσύνη και τα σχέδια τους. Και βέβαια σαν κίνηση μέγιστου συμβολισμού παίζει ΕΡΤ.
Γραβάτες, σοβαρό ύφος, παχιά λόγια ΑΛΛΑ πίσω από όλα αυτά; Προχειρότητα, ερασιτεχνισμός, ασχετοσύνη. Έσπευσαν να ανακοινώσουν ονομασία για τον νέο εθνικό ραδιοτηλεοπτικό φορέρα και δε σκέφθηκαν να κατοχυρώσουν το σχετικό domain name. Aυτοί είναι που θα δημιουργήσουν τη νέα ελληνική τηλεόραση, ε; Το Troktiko.eu, πάντως, που κάθε εβδομάδα έχει το δικό του χώρο Στο ΧΩΝΙ έσπευσε να κατοχυρώσει το www.nerit.gr!
Σε μια πράξη συμβολισμού, μάλιστα, όποιος μπει τώρα στο nerit.gr βλέπει το απεργιακό πρόγραμμα της ΕΡΤ. Γιατί όπως σωστά σημειώνεται στη σελίδα «δεν είναι η ΕΡΤ. Είναι η δημοκρατία».
Δημοκρατία που έχουμε αναθέσει να διοικούν άνθρωποι που δε την πιστεύουν και που όπως αποδεικνύεται ΔΕΝ ξέρουν και δε μπορούν να κάνουν τα στοιχειώδη.
Αυτοί που δε σκέφθηκαν να κατοχυρώσουν ένα domain name, είναι αυτοί που θα σώσουν τη χώρα, ε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: