ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Ξεκίνησαν προσαγωγές για την ΕΡΤ


Ανακοίνωση του γραφείου πληροφόρησης.
Η τρικομματική κυβέρνηση συνεχίζει να προκαλεί, κλιμακώνοντας την καταστολή ενάντια στην ελεύθερη ενημέρωση και την αναμετάδοση του παλλαϊκού κύματος συμπαράστασης στους εργαζόμενους της ΕΡΤ.
 
Νωρίτερα η ΠΟΣΠΕΡΤ ζήτησε από ιδιωτικό βαν να καλύψει την σημερινή απεργιακή συγκέντρωση. Στο Σταυρό της Αγ. Παρασκευής η αστυνομία αρνήθηκε τη διέλευση στο βαν, παρά την επίσημη εξουσιοδότηση από την ΕΡΤ που επιδείχτηκε, και προσήγαγε στη ΓΑΔΑ τον οδηγό Κώστα Ζερβάκη και τον εικονολήπτη Κώστα Ρηγόπουλο.
 
Φαίνεται καθαρά ότι δεν επιθυμούν να μεταδοθεί απ’ άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα αυτό που μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης: τις δεκάδες χιλιάδες απεργών και ανέργων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των εργαζομένων στη δημόσια ραδιοτηλεόραση.
Καταγγέλουμε την αυταρχική στάση της κυβέρνησης, και την καλούμε να εγκαταλείψει επιλογές που θυμίζουν περισσότερο χούντα, παρά δημοκρατία.
 
Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση των συναδέλφων
 
Γραφείο Πληροφόρησης ΜΜΕ /Διεθνούς Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: