ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Στην υγειά μας και στα γένια μας!!!!!!!!!!!!!

Rogue: Η πρώτη μπύρα στον κόσμο που φτιάχνεται από... γένια!

Rogue: Η πρώτη μπύρα στον κόσμο που φτιάχνεται από... γένια!
Ενώ δεν θα βρείτε γένια να επιπλέουν στο ποτό σας, δε σημαίνει ότι είναι πλάκα. Μιλάμε πάρα μα πάρα πολύ σοβαρά και η μπύρα είναι αυτό που λέμε beardriffic.
Παρασκευάζεται, σύμφωνα με το queen.gr, από μαγιά που προέρχεται από την μεγάλη και πυκνή γενειάδα του υπέυθυνου απόσταξης της Rogue. Ο εν λόγω κύριος, ονόματι John Maier - μη μας ρωτήσετε πώς- δημιουργεί ένα μείγμα μαγιάς από τα... συστατικά που συσσωρεύνται στη γενειάδα του. Τι να πούμε κι εμείς, ούτε να φανταστούμε δεν θέλουμε πώς και από τι γίνεται η απόσταξη. Οι ζυθοποιίες με άγρια ​​μαγιά είναι προφανώς κάτι νέο.
Η γεύση τείνει να είναι ενδιαφέρουσα με έμφαση στην ξινή πλευρά της. Αν νομίζετε ότι ακούγεται βρώμικο σαν διαδικασία, απλά να θυμάστε ότι θα μπορούσε να είναι χειρότερο. Πολύ χειρότερο το σκηνικό. Η  Beardbrew κοστίζει $ 7- δεν τη λες και φτηνή ενώ ετοιμάζεται και νέα μπύρα, που θα έχει προέλευση άλλο σημείο του σώματος...

Δεν υπάρχουν σχόλια: