ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Τα επτά πιο τρελά tips & tricks που θα σας λύσουν τα χέρια!


Επτά tips & tricks για να γλιτώσετε χρόνο και χρήμα ,αλλά και για να εντυπωσιάσετε!
1. Για να κάνουμε τα κεριά να διαρκούν περισσότερο, τα σκεπάζουμε με μια πλαστική σακούλα και τα τοποθετούμε στο ψυγείο για 24 ώρες πριν το άναμμα.

2. Για να αποφύγετε το χαλάρωμα των κουμπιών ή την αφαίρεση τους, ταμπονάρετε λίγο διαφανές βερνίκι νυχιών πάνω στην κλωστή και αφήστε το να στεγνώσει.

3. Για να ξαναχρησιμοποιήσετε το σαπούνι που έχει ξεμείνει, ενώστε το με γλυκερίνη και λίγο ζεστό νερό και βάλτε το σε ένα ντισπένσερ.

4. Για να μαζέψετε μικρά κομμάτια από σπασμένο γυαλί, πιέστε κομμάτια ψωμιού στην περιοχή που έχει τα γυαλιά.

5. Για να σταματήσετε τα μυρμήγκια από το να μπουν στο σπίτι σας, σχεδιάστε μια γραμμή με κιμωλία, στο σημείο που θέλετε να σταματήσουν. Αν ζείτε σε περιοχή που έχει βροχές, τότε πρέπει να ανανεώνεται την γραμμή της κιμωλίας.

6. Για να αποφύγετε τη μυρωδιά του σκόρδου από τα χέρια σας, τρίψτε τα επάνω σε ανοξείδωτη επιφάνεια. Αυτή του νεροχύτη είναι ιδανική. Μετά πλύνετε τα χέρια σας με σαπούνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: