ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Αυτοδιαχειρηση η ΛΥΣΗ για την ΕΡΤ

Aυτοδιαχειριζόμενη ΕΡΤ ζητούν τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ μετά από συνέλευσή τους 

ερτ 5ΘΕΣ/ΝΙΚΗ : Φωτογραφίες απο την πορεία του Καραβανιού Αγώνα και Αλληλεγγύης στο Σωματείο της ΒΙΟ.ΜΕ.Αφού το έζησα κι αυτό! Τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ, μετά απο συνέλευσή τους, ζητούν Αυτοδιαχειριζόμενη ΕΡΤ με ευρύτατο κοινωνικό έλεγχο, αιρετό διοικητικό συμβούλιο απο όλον τον Ελληνικό Λαό και κατοχύρωση του πλουραλισμού, της πολυφωνίας και του πολιτισμού !!!!

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΤΗΣ ΕΡΤ
1) Δημόσια Ραδιοτηλεόραση αυτοδιαχειριζόμενη και ανοικτή στα μεγάλα προβλήματα της χειμαζώμενης κοινωνίας.
2) Να γίνει η ΕΡΤ ένα πραγματικό δημοκρατικό μέσο έκφρασης των λαϊκών πόθων για Δημοκρατία και Ελευθερία.

3) Να υπάρξει αιρετό Διοικητικό Συμβούλιο, ανακλητό, ψηφισμένο απευθείας από τον Ελληνικό Λαό όπου και θα αναλάβει την… διασφάλιση της πολυφωνίας, του πλουραλισμού στην βάση της Δημιοκρατίας και της Εθνικής Ανεξαρτησίας όπως άλλωστε αναφέρεται στον 1730/87 Ιδρυτικό Νόμο της ΕΡΤ Α.Ε.

4) Επανεργοποίηση της ΑΣΚΕ, του εποπτικού συμβουλίου όπου θα ελέγχει και θα εποπτεύει το Δ.Σ. της ΕΡΤ.
Κάθε Έλληνας πολίτης (έστω και ένας) θα πρέπει να έχει την πρόσβαση και αναφάιρετο δικαίωμα να κοινωνήσει την άποψή του ή το πρόβλημά του στην Δημόσια Ραδιοτηλεόραση.
Τα Μουσικά Σύνολα όπως πάντα αναλαμβάνουν να ανυψώσουν το αίσθημα του Ελληνικού Λαού δια μέσου της τέχνης, της παράδοσης, της Ελληνικότητας και της κουλτούρας του, όπου σε όλη την μεταπολίτευση χτυπήθηκε βάναυσα από κάθε είδους πολιτικού, κομματικού μηχανισμού που σε συνδυασμό με τα σκουπίδια της ιδιωτικής τηλεόρασης κατέστρεψε κάθε αξιακό υπόβαθρο στην κοινωνία μας.
Δεν θα αφήσουμε να καταργήσουν τα Μουσικά Σ’υνολα της ΕΡΤ, μια όαση πολιτισμού, ένα τελευταίο προπύργιο κουλτούρας και πνευματικής ανάτασης.
Οι εργαζόμενοι στα Μουσικά Σύνολα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: