ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Oι Έλληνες που συμμετέχουν στη φετινή συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στο ξενοδοχείο «Grove» του Χερτφορντσάιρ, όπου από τις 6 έως τις 9 Ιουνίου θα φιλοξενηθεί η φετινή συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ. 

Τραπεζίτες, πολιτικοί, επιχειρηματίες, μέλη διεθνών οργανισμών και επιστήμονες, μέλη της περίφημης Λέσχης θα καταφθάσουν στο Χέρτοφορντσάιρ περιλαμβάνονται στη λίστα των συμμετεχόντων της φετινής συνεδρίασης η οποία ακόμη δεν έχει κλείσει και στην οποία μπορούν να εγγραφούν ως και την τελευταία στιγμή.
Από τον κατάλογο όπως έχει ως τώρα από την Ελλάδα έχουν προσκληθεί ο επιχειρηματίας Οδυσσέας Κυριακόπουλος και ο δημοσιογράφος Αλέξης Παπαχελάς.
Μεταξύ αλλων στο ξενοδοχείο Grove θα καταλύσουν από τις 6 έως τις 9 Ιουνίου η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, ο Χένρυ Κίσσινγκερ, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών της Τουρκίας Αλί Μπαμπακάν, ο πρώην αρχηγός της CIA στρατηγός Πετρέους, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλιού Ζοζέ Εμανουέλ Μπαρόζο και η πριγκίπισσα Βεατρίκη της Ολλανδίας.
Η λίστα των συμμετεχόντων με τα μέχρι στιγμής δεδομένα έχει ως εξής
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: