ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Μετά την ΕΡΤ έφθασε η ώρα για το ΕΤΑΠ ΜΜΕ!

Και ξαφνικά ο Γιάννης Στουρνάρας και το επιτελείο του ανοίγει θέμα με το αγγελιόσημο. Οι εκλογές στην ΕΣΗΕΑ τελείωσαν βλέπετε και το θέμα επείγει.
Σύμφωνα με πληροφορίες του blog greektv στο ΕΤΑΠ ΜΜΕ κατέφθασε έγγραφο του υπουργείου Εργασίας στο οποίο επισυνάπτεται η εγκύκλιος του υπουργείου Οικονομικών. Με αυτό ζητείται να παραδοθεί από το ταμείο έως τις 30(!) Ιουνίου αναλυτική καταγραφή με τα "μη ανταποδοτικά τέλη των φορέων γενικής κυβέρνησης". Δηλαδή για την περίπτωση του ΕΤΑΠ ΜΜΕ του αγγελιοσήμου.
Και για να μη μείνει καμία αμφιβολία για αυτό καταγράφεται η μνημονιακή υποχρέωση να..
αντιμετωπιστούν τα ζητήματα "των πόρων υπέρ τρίτων" ενόψει σύνταξης του προϋπολογισμού για το 2014. Καταγράφεται τι ακριβώς εννοούν οι τροϊκανοί υπάλληλοι ως "πόροι υπέρ τρίτων", εξάγουν μόνοι τους το συμπέρασμα ότι τέτοιους πόρους έχουν κυρίως οι ΟΤΑ και τα ασφαλιστικά ταμεία. Και τέλος ζητάνε να έχει λυθεί το θέμα ως τον Σεπτέμβριο του 2013!
Το έγγραφο που έφθασε στο ΕΤΑΠ ΜΜΕ ανοίγει με βίαιο τρόπο το ζήτημα του αγγελιοσήμου και γκρεμίζει τις αυταπάτες των δημοσιογράφων πως αυτοί ως "περιούσιος" και ενσωματωμένος μηχανισμός στην κυβερνητική προπαγάνδα θα σωθούν. Το ερώτημα είναι αν έχουν ενημερωθεί οι συνδικαλιστικές ενώσεις, όπως η ΕΣΗΕΑ στην οποία άρχισαν οι γύροι διερευνησης για τη συγκρότηση προεδρείου και ο ΕΔΟΕΑΠ τον οποίο και ενδιαφέρει άμεσα το εν λόγω έγγραφο. ( στη φωτο μέρος του εγγράφου του υπουργείου Οικονομικών).
- από το greektv

Δεν υπάρχουν σχόλια: