ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Το NCAA «μετακομίζει» στο Καλλιμάρμαρο!

Το NCAA «μετακομίζει» στο Καλλιμάρμαρο! Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Καλλιμάρμαρο θέλει να «μετακομίσει», έστω και για έναν αγώνα, το κολεγιακό πρωτάθλημα.

Στο NCAA σκέφτονται η αναμέτρηση ανάμεσα στο Μίσιγκαν Στέιτ και το πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια να λάβει χώρα στο Παναθηναϊκό Στάδιο και, μάλιστα, ήδη έχουν ξεκινήσει τις σχετικές διαδικασίες. «Είναι ένα θέμα που το συζητάμε εδώ και λίγο καιρό», αποκάλυψε ο αθλητικός διευθυντής του Μίσιγκαν Στέιτ, Μαρκ Χόλις.
Οι Αμερικανοί κάνουν τον τελευταίο καιρό διάφορες κινήσεις προβολής του κολεγιακού πρωταθλήματος. Πρόσφατα φιλοξενήθηκε αγώνας πάνω σε αεροπλανοφόρο και τώρα θέλουν να γίνει στον τόπο διεξαγωγής των πρώτων σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει οριστικοποιηθεί εάν όντως θα γίνει το παιχνίδι και πότε.
περισσότερα onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: