ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ

Λ. Παπαδήμος:«Εάν δεν κλείσουμε το χάσμα ανταγωνιστικότητας της οικονομίας μας σε σχέση με τις άλλες χώρες της ευρωζώνης δεν θα μπορέσουμε να βγούμε από την κρίση»
Μας λέει δηλαδή, ο χλαπατσομούρης να προχωρήσουμε σε περαιτέρω μείωση των μισθών, για να γίνει η οικονομία μας ανταγωνιστική!
Και μας το λέει αυτό το αρχιλαμόγιο ο Παπαδήμος που συνταξιοδοτήθηκε εφέτος, κρατώντας τη θέση στο Πανεπιστήμιο Αθηνών κενή για 13 ολόκληρα χρόνια, ώστε να εξασφαλίσει τη σύνταξη!!!
Ρε λαμόγιο του κερατά, ξέρεις ποιος είναι ο μηνιαίος μισθός στην Μποτσουάνα, στη Σρι-Λάγκα, στο Τσουμποτσάμπο, στο Νίγηρα κλπ; Από 2 μέχρι 5 δολάρια το μήνα! Γιατί ρε τραπεζοξόανο δεν έχουν αυτοί ανάπτυξη και έχει η Γερμανία που έχει τους υψηλότερους μισθούς;
Το καλό που σου θέλω συνταξιούχε σωτήρα, πάρε δρόμο όσο γίνεται πιο γρήγορα, γιατί έτσι και τα πάρουν στο κρανίο αυτοί που θεωρείς μαλάκες, ξέρεις τι άσχημα δέρνουν;

 http://harryklynn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: