ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2012

Μετέφερε ναρκωτικά στο στομάχι του και πέθανε


Μετέφερε ναρκωτικά στο στομάχι του και πέθανε

Ένας λαθρέμπορος ναρκωτικών με χαρτιά από τον Ισημερινό βρήκε τον θάνατο από ανακοπή καρδιάς στη Νότιο Αφρική, όπου προσπάθησε να περάσει τους ελέγχους έχοντας στο στομάχι του πλαστικά φιαλίδια με κοκαΐνη σε υγρή μορφή, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Συγκεκριμένα, ο 48χρονος άνδρας συνελήφθη στις 25 Δεκεμβρίου στο αεροδρόμιο του Γιοχάνεσμπουργκ από την αστυνομία, η οποία τον οδήγησε σχεδόν αμέσως σε κοντινό νοσοκομείο έπειτα από τον εντοπισμό, στον έλεγχο με ακτίνες Χ, ξένων σωμάτων μέσα στο στομάχι του.

«Ο εξονυχιστικός έλεγχος που διενήργησε η αστυνομία έφερε καρπούς όταν ο άνδρας εξέμεσε τα πλαστικά φιαλίδια που περιείχαν την υγρή κοκαΐνη.Χθες, ο ίδιος ένοιωσε μία αδιαθεσία και κατόπιν απεβίωσε. Υπέστη καρδιακή προσβολή εξαιτίας υπερβολικής δόσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: