ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Παντρεμένοι και ως άνδρας-γυναίκα και ως γυναίκες


Είναι έθιμο τα παντρεμένα ζευγάρια να ανανεώνουν τους γαμήλιους όρκους τους. Αυτό επέλεξαν να κάνουν μετά από 9 χρόνια έγγαμου βίου και ο Barry και η σύζυγός του  Anne Watson.
Ωστόσο αυτή η φόρα είχε μια σημαντική διαφορά.  Η Anne  δεν ορκίστηκε αιώνια αγάπη στον Barry, αλλά...στην Jayne.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο  πρώην οδηγός λεωφορείου είπε στην 53χρονη Anne ότι θέλει να κάνει αλλαγή φύλου. Αρχικά τσακώθηκαν και αντιμετώπισαν τεράστια προβλήματα στο γάμο τους καθώς η Anne πίστευε ότι την απατούσε.
Μετά από παρακάλια... η 53χρονή αποδέχτηκε την επιθυμία του συζύγου της και τον στήριξε στην όλη διαδικασία της αλλαγής φύλου. "Δέχτηκε το ποιος πραγματικά ήθελα να είμαι. Η ανανέωση των όρκων μας ήταν ο καλύτερος τρόπος να δείξουμε πόσο χαρούμενοι είμαστε με τη νέα μας ζωή", δήλωσε η Jayne, στην εφημερίδα Sunday Mirror.
"Θρήνησα για το "χαμό" του Barry, αλλά αγαπώ τις καινούργιες πλευρές της Jayne. Μπορούμε πλέον να μιλάμε με τις ώρες για ρούχα, μαλλιά και μέικαπ, χωρίς να ανησυχώ ότι θα βαρεθεί", δήλωσε από την πλευρά της η Anne.
Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1995, μέσω μιας ιστοσελίδας γνωριμιών, όταν ο Barry, προσπαθούσε να καταπιέσει την τάση του προς τη γυναικεία του φύση, και παντρεύτηκαν το 2002.

Δεν υπάρχουν σχόλια: