ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Μπραβο Βελόπουλε. Κλειστό γράμμα διαβάζεις. Ποιος είσαι η ΔΟΜΗ;

karaberis2
Ο 58χρονος Μάρκος Καραμπέρης που είχε εμπλακεί στην υπόθεση Βατοπαιδίου και συνελήφθη φερόμενος ως αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης απεικονίζεται στην παραπάνω φωτογραφία με τον Κ. Βελόπουλο του ΛΑΟΣ που τον έχρισε υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη στο Νομό Ημαθείας με το Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό.
Τότε ο Κ. Βελόπουλος αναφερόταν στον Μάρκο Καραμπέρη με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια τονίζοντας ότι πρόκειται για αυτοδημιούργητο επιχειρηματία, λέγοντας: «Εμείς επιλέξαμε άνθρωπο που εργάζεται από μικρό παιδί για να επιβιώσει και πέτυχε να είναι από τους ισχυρότερους βορειοελλαδίτες. Δεν επιλέγουμε ανθρώπους που περιμένουν από την πολιτική να επιβιώσουν. Εμείς επιλέξαμε πρόσωπο προσωπικότητα που έρχεται να προσφέρει στους πολίτες και όχι πρόσωπο που απομυζεί τον πλούτο των πολιτών και ζει από αυτόν» και επαναλαμβάνοντας συνεχώς ότι: «Η Μακεδονία χρειάζεται σοβαρότητα και υπευθυνότητα, χρειάζεται το νέο το δημιουργικό, χρειάζεται Καθαρά Χέρια, Καθαρές Ιδέες, Καθαρές Λύσεις!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: