ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2012

:Πέρυσι τους έδιναν 95 εκ. ευρώ για τα Airbus και είπαν όχι, φέτος τα πούλησαν 31 εκ.

Μήπως ακούτε κε Πεπόνη;;Κάποιος άλλος εισαγγελέας;
 
Στο ποσό των  31 εκατομμυρίων ευρώ πούλησε η ελληνική κυβέρνηση τα 4 μεταχειρισμένα Airbus  Α340 της Ολυμπιακής Αεροπορίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας του Βελγίου «La Libre Belgique».
Αν το ποσό αυτό που δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως επιβεβαιωθεί σημαίνει ότι ουσιαστικά χαρίστηκαν στην εταιρεία του Μαϊάμι, Apollo Aviation, αεροσκάφη, τα οποία πέρυσι δεν δόθηκαν ενώ η προσφορά ήταν 95 εκατομμύρια ευρώ.Είναι ή δεν είναι ξεπούλημα αυτό;
Και για να ξέρετε όλη την ιστορία   το 2010 ο τότε διεθνής διαγωνισμός κηρύχθηκε άγονος καθώς το ελληνικό κράτος, με απόφαση του υπουργού Γιώργου Παπακωνσταντίνου είχε θέσει ως κατώτατη αποδεκτή προσφορά για τα 4 αεροσκάφη το πόσο των 100 εκατομμυρίων ευρώ.
Τα τέσσερα αεροσκάφη,  είχαν αγοραστεί το καθένα περίπου προς 140 εκατ. ευρώ, δηλαδή 560 εκ. ευρώ συνολικά. Σκανδαλάρα μας φαίνεται
 Ελληνικό καφενείο

Δεν υπάρχουν σχόλια: