ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2012

Οι Βρετανοί επιλέγουν μπουζούκι για την Ολυμπιάδα του ΛονδίνουΒρετανοί ελληνικής και κυπριακής καταγωγής θα εμφανιστούν σε πλειάδα πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων, στα πλαίσια των ολυμπιακών αγώνων του 2012.
Πρεσβευτής του ελληνικού λαϊκού πενταγράμμου θα είναι η ορχήστρα «Η νέα γενιά της διασποράς», στην οποία συμμετέχουν μαθητές από τα σχολεία της ελληνικής και ελληνοκυπριακής παροικίας στη βρετανική πρωτεύουσα, υπό την καθοδήγηση του δασκάλου τους, Γιάννη Πολυκανδριώτη.
Η επιλογή της ορχήστρας έγινε μετά από διαγωνισμό πολλών μουσικών συγκροτημάτων στη Βρετανία. ''Η νέα γενιά της διασποράς'' θα εμφανιστεί σε 15 πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις, μία από τις οποίες είναι ο εορτασμός της εξηκοστής επετείου της Ελισάβετ στον βρετανικό θρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: