ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Συνάντηση “Πασοκογενών”…

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ «ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ» ΠΑΣΟΚΟΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ, ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΤΩΠΟΥ ΑΛΛΑΓΗΣ
Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Ιουλίου νέα συνάντηση συμμετεχόντων στην Ενωτική Πρωτοβουλία Βουλευτών, εκπρόσωπων Κοινωνικών Κινημάτων και Πολιτικών Κινήσεων, Πανεπιστημιακών και νεολαίων, οι οποίοι διαβουλεύονται, τον τελευταίο καιρό, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που επιφέρουν στην χώρα και τους πολίτες οι μνημονιακές πολιτικές, την στήριξη της Δημοκρατίας, την ενίσχυση της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, την αναγκαιότητα της Ανάπτυξης και την προάσπιση της Εθνικής Κυριαρχίας.
Στη συνάντηση έγινε προγραμματισμός, για δημόσιες μορφές διαλόγου, καθώς και επεξεργασία προτάσεων λύσης των μεγάλων προβλημάτων που…
απασχολούν την ελληνική κοινωνία.
Συμφωνήθηκε, ότι η Ενωτική Πρωτοβουλία θα εργαστεί για τη μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση δυνάμεων που ανήκουν και προέρχονται από την Δημοκρατική Παράταξη. Θα επιδιώξει, επίσης, να συμβάλλει στη δημιουργία ενός μεγάλου μετώπου αλλαγής, με δυνάμεις προερχόμενες από τον ευρύτερο δημοκρατικό και αριστερό χώρο και από τα νέα κινήματα που αναδεικνύονται στη μάχη για την επιβίωση του λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: