ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Μόντε Κάρλο:Ο εφιάλτης με τη Bentley

Ο εφιάλτης του ασφαλιστή στο Μόντε Κάρλο είναι γένους θηλυκού. Ξύπνησε νωρίς το πρωί, μπήκε στη μπλε Bentley, πήρε και δυο φίλες και καθώς οδηγούσε, συνειδητοποίησε ότι στο δρόμο κυκλοφορούσαν και άλλα οχήματα.  Ήταν όμως αργά. Τέσσερα, εξίσου ακριβά αυτοκίνητα, είχαν γίνει ήδη θύματα της κακής οδηγικής συμπεριφοράς της.

Η Bentley κοστίζει 285.000 ευρώ, η Mercedes Benz 86.000, η Ferrari 430 163.000, η Aston Martin Rapide 171.000 και η Porsche 91.000 ευρώ.

Αυτά τα αυτοκίνητα χτύπησε με τη Bentley η οδηγός στο Μόντε Κάρλο- συνολικής αξίας, μαζί με το δικό της 800.000 ευρώ. Πρώτο θύμα ήταν η Mercedes. Ακολούθησε η Ferrari και στη συνέχεια η Aston Martin και η Porsche.

Αμέσως μετά το περιστατικό, οι τρεις φίλες θέλησαν να βγουν από το αυτοκίνητο αλλά καθυστέρησαν αρκετά. Όχι μόνο είχαν στριμωχτεί στα άλλα οχήματα και δεν άνοιγαν οι πόρτες αλλά αποκλείστηκαν και από τους τουρίστες που έβγαζαν φωτογραφίες ή... μαγνητοσκοπούσαν το ανεπανάληπτο γεγονός.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η αποκατάσταση των ζημιών θα κοστίσει περίπου 115.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: