ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Αν και οι ΝΔ που μας εφερε μεχρι εδω είναι αγανακτισμένοι..............τοτε ειμαστε όλοι για ψυχιατρείο

video_nd

Ένα βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο, ανάβει φωτιές  και οξύνει την ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα στο πολιτικό σκηνικό.  Το βίντεο "ανέβηκε" με την υπογραφή  "φίλοι της ΝΔ".  Τουλάχιστον αυτό αναφέρεται στο κάτω τμήμα του  βίντεο.
Το βίντεο εμφανίζει την Ελλάδα υπό κατοχή, ενώ σύμφωνα με το σενάριο ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου παραιτείται και τα ηνία της χώρας αναλαμβάνουν ο "πρωθυπουργός" Μπαρόζο και ο "αντιπρόεδρος" Ρεν.
Το βίντεο προσπαθεί να ταυτίσει τις κινητοποιήσεις των αγανακτισμένων με τους εκλογικούς προφανώς στόχους της Νέας Δημοκρατίας.  "Με φόντο τις συγκεντρώσεις των "Αγανακτισμένων" και στο τέλος την εικόνα του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, το βίντεο καταλήγει με τη φράση "Και όμως υπάρχει ελπίδα στους Έλληνες που αντιστέκονται. Στους ηγέτες που αντιστέκονται".
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια αντίδραση από κύκλους της κυβέρνησης, ενώ και η ΝΔ αναμένεται να κρατήσει αποστάσεις.
Συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά δήλωσαν πλήρη άγνοια για το συγκεκριμένο βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: