ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Ιταλοί τουρίστες συνεπλάκησαν με ταξιτζήδες στη Πάτρα

italian_touristsAποκλεισμένο το λιμάνι της Πάτρας από τους οδηγούς ταξι. Τουρίστες παραμένουν εγκλωβισμένοι στον σταθμό υποδοχής (όπου υπάρχει κλιματισμός), ενώ τέσσερα λεωφορεία με Ιταλούς παραμένουν ακινητοποιημένα. Οι ταξιτζήδες θα αποκλείσουν συμβολικά το λιμάνι μέχρι τις 2 μετά το μεσημέρι. Τρία πλοία από Ιταλία έχουν δέσει το τελευταίο δίωρο και οι επιβάτες τους δεν έχουν καταφέρει να βγουν από τη λιμενική ζώνη.
Γύρω στη 1.15 υπήρξε ένταση μεταξύ Ιταλών επιβατών και ταξιτζήδων. Τρεις Ιταλοί επιχείρησαν να σπάσουν ένα λουκέτο και έγιναν αντιληπτοί από τους απεργούς. Επικράτησε το πανδαιμόνιο και στο επεισόδιο δεν έλειψαν και οι χειροδικίες.
Στον Πύργο οι ταξιτζήδες απέκλεισαν συμβολικά το λιμάνι του Κατακόλου (για μισή ώρα), και στη συνέχεια θα αποκλείσουν επίσης συμβολικά (για μισή ώρα) το λιμάνι της Κυλλήνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: