ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Ευνοϊκή κλήρωση για την Εθνική

Στο ματς της πρεμιέρας τού Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα γίνει στη Βαρσοβία θα αγωνιστεί η Εθνική. Θα αντιμετωπίσει τους οικοδεσπότες Πολωνούς. Κι αυτό γιατί κληρώθηκε στον ίδιο όμιλο με την  Πολωνία, που είναι συνδιοργανώτρια του Euro, μαζί με την Ουκρανία.

Η κλήρωση που έγινε στο Κίεβο ήταν ευνοϊκή για την Εθνική μας ομάδα. Κι αυτό, γιατί ο όμιλος ναι μεν αποτελείται από καλές και δυνατές ομάδες, όχι όμως από μεγαθήρια. Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Πολωνία, την Ρωσία και την Τσεχία. Αυτός είναι ο πρώτος όμιλος του Euro. Θυμίζουμε ότι και στο θριαμβευτικό Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2004, η Εθνική είχε παίξει ξανά στην πρεμιέρα με τους διοργανωτές Πορτογάλους, ενώ έκλεισε τις υποχρεώσεις της στον όμιλο κόντρα στη Ρωσία, κάτι που θα γίνει και το ερχόμενο καλοκαίρι!
Οι υπόλοιποι όμιλοι:

Β' :Ολλανδία, Γερμανία, Πορτογαλία, Δανία.

Γ' :Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Ιρλανδία.

Δ' : Ουκρανία, Αγγλία, Σουηδία, Γαλλία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ομίλου της Εθνικής Ελλάδας:

8 Ιουνίου

19:00 Πολωνία -Ελλάδα(Βαρσοβία).
21:45 Ρωσία -Τσεχία.

12 Ιουνίου

19:00 Ελλάδα -Τσεχία(Βρότσλαβ).
21:45 Πολωνία -Ρωσία.

16 Ιουνίου

21: 45 Τσεχία -Πολωνία.

21: 45 Ελλάδα -Ρωσία(Βαρσοβία).


Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φερνάντο Σάντος, είπε ότι ο όμιλος  είναι «ανοιχτός» και πως η κάθε ομάδα έχει 25% πιθανότητε

Δεν υπάρχουν σχόλια: