ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

O Απατεωνας "γεροντας" παει φυλακη.



Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου θα διανυκτερεύσει, μεταφέρθηκε το βράδυ της Τρίτης ο ηγούμενος Εφραίμ, εν μέσω έντονων επευφημιών από υποστηρικτές του.

Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε νωρίτερα έξω από το Εφετείο, όπου ο αρχιμανδρίτης έφτασε λίγο μετά τις 8:30, αφού μεταφέρθηκε οδικώς από το Άγιο Όρος, συνοδεία αστυνομικών, προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα προσωρινής κράτησής του από Εισαγγελέα Εφετών.

Το ένταλμα εκτέλεσε ο Εισαγγελέας Εφετών Κ.Τζαβέλλας παρουσία του συναδέλφου του Αντ.Λιόγα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος μοναχός δεν επικαλέστηκε ενώπιον των δύο Εισαγγελέων πρόβλημα υγείας και έτσι το διατακτικό που εκδόθηκε αφορά την μεταφορά του στις φυλακές Κορυδαλλού, το πρωί της Τετάρτης.
 

Το αστειο είναι ότι κατα το ΣΚΑΙ ο Εφραίμ παραδόθηκε ενω το ΛΑΟΣ χτυπιεται για την αθωότητα του δικου τους ανθρώπου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: