ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011

Βόμβα στο συνταξιοδοτικό των στρατιωτικών, αυξάνεται κατά 5 χρόνια η πραγματική υπηρεσία ως τη σύνταξη!


«Βόμβα» στο συνταξιοδοτικό των στρατιωτικών, καθώς αυξάνεται κατά πέντε έτη η πραγματική υπηρεσία για να βγουν στη σύνταξη. Πλέον οι στρατιωτικοί θα θεμελιώνουν δικαίωμα συνταξιοδότησης με τη συμπλήρωση σαράντα (40) ετών πραγματικής υπηρεσίας αντί τριάντα πέντε (35) μαζί με τα πλασματικά χρόνια που ισχύει μέχρι σήμερα.
Στο μεταξύ δεν θα συμπαρασύρονται στην αποστρατεία, όταν προάγονται νεότεροι στην επετηρίδα και θα παραμένουν στην… κατάψυξη μιας παράλληλης επετηρίδας μέχρι τη συνταξιοδότησή τους, οπότε θα λαμβάνουν έναν επιπλέον αποστρατευτικό βαθμό.
Το συνταξιοδοτικό σε συνάρτηση με το μισθολογικό και την εξέλιξη των στρατιωτικών άνοιξε αιφνιδίως προχθές, καθώς το ΓΕΕΘΑ απέστειλε απόρρητο έγγραφο προς τα Γενικά Επιτελεία, όπου τους ζητεί τη σύνταξη νομοθετικών ρυθμίσεων μέχρι 16 Δεκεμβρίου, προκειμένου να ψηφιστούν άμεσα από τη Βουλή ώστε από 1/1/12 να εφαρμοστεί ο νόμος 3883/2010 περί «Υπηρεσιακής Εξέλιξης και Ιεραρχίας των Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων».
ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: