ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011

Αλλάτε το ΠΑΣΟΚ. Στείλτε τους προδότεςσπίτι τους.

Αντάρτικο από το ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης
Επεισοδιακή και με σφοδρές αντιπαραθέσεις ήταν η συνεδρίαση της Νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη, με τα στελέχη πλέον του κόμματος να συγκρούονται ανοιχτά για την επόμενη μέρα στο κόμμα, αλλά και για τις επιλογές της προηγούμενης κυβέρνησης Παπανδρέου.
Στελέχη και υποστηρικτές του Κινήματος έχουν χωριστεί πλέον σε «στρατόπεδα» και το χάσμα πλέον δείχνει να μεγαλώνει  επικίνδυνα.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα της αναταραχής που επικρατεί στο κόμμα, είναι η χθεσινή συνεδρίαση της Νομαρχιακής στη Θεσσαλονίκη, όπου συζητήθηκαν οι πολιτικές επιλογές της προηγούμενης κυβέρνησης, αλλά και η επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ.
Κάποιοι από τους παρευρισκόμενους υπερασπίστηκαν τον Γιώργο Παπανδρέου, λέγοντας πως δεν ευθύνεται για την σημερινή κατάσταση, με αποτέλεσμα να δεχτούν τα γιουχαΐσματα και τις αποδοκιμασίες άλλων στελεχών που ζητούν να φύγει άμεσα ο πρώην πρωθυπουργός και οι υπουργοί που συμμετείχαν στην «κυβέρνηση του μνημονίου».
Δέκτης έντονων αποδοκιμασιών έγινε και ο υφυπουργός Μεταφορών κ. Γιάννης Μαγκριώτης ο οποίος παρακολουθούσε αμήχανος τους «συντρόφους» να εξαπολύουν πυρά εκατέρωθεν.
Στελέχη του Εθνικού Συμβουλίου και μέλη της Νομαρχιακής, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης εξέδωσαν σκληρή ανακοίνωση, στην οποία κάνουν για λόγο για κοινοβουλευτικό πραξικόπημα της σημερινής κυβέρνησης, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι «δεν πρόκειται να στηρίξουν ούτε εκλογικά ένα κόμμα κατ’ όνομα ΠΑΣΟΚ, το οποίο αναγνωρίζει ως μοναδικό λάθος της διακυβέρνησής του το γεγονός ότι δεν προώθησε αρκετά γρήγορα τις επιβαλλόμενες από την Τρόικα «μεταρρυθμίσεις» που στόχο έχουν τη διάλυση του κοινωνικού κράτους και των εργασιακών σχέσεων.»
Παράλληλα ζητούν να πραγματοποιηθεί άμεσα Συνέδριο του κόμματος και να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την αλλαγή ηγεσίας στο Κίνημα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

φιλε θα εισαι ξανά πάλι υποψήφιος με την ΠΑΣΚΕ στο Περιστέρι?????

εεεεεεεεε? θα είσαι?