ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Η φυλακή ειναι πολυ μικρη για τετοια παληκάρια



Λάκης Γαβαλάς:’’Έχω σοβαρό οικονομικό πρόβλημα .Δουλεύω πλέον σαν υπάλληλος του
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο επιχειρηματίας Λάκης Γαβαλάς, μετά την απολογία του στον 10ο τακτικό ανακριτή για την υπόθεση χρέους προς το Δημόσιο ύψους 1,5 εκατ. ευρώ.  Νωρίτερα, ο εισαγγελέας του είχε ασκήσει δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για μη καταβολή ΦΠΑ.
Κατά πληροφορίες ο ίδιος υποστήριξε ότι έχει ζητήσει την υπαγωγή της εταιρείας του στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα.
Η σύλληψη του επιχειρηματία έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου. Είναι η δεύτερη επιχείρηση για χρέη προς το Δημόσιο που δεν οργανώθηκε από την Οικονομική Αστυνομία, αλλά από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και Όπλων του ΣΔΟΕ σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Δίωξης του Οργανωμένου Εγκληματος της ΕΛΑΣ.
Η οφειλή του Λ.Γαβαλά φθάνει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Ο γνωστός εισαγωγέας ρούχων και πρωταγωνιστής τηλεοπτικού reality συνελήφθη τα ξημερώματα στο Κολωνάκι από το ΣΔΟΕ και την ΕΛΑΣ κατά την επιστροφή του από το Διογένης Studio, το γνωστό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Λεωφόρου Συγγρού.
Η εντολή είχε δοθεί από τον οικονομικό εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη και τον προϊστάμενο του ΣΔΟΕ, πρώην εισαγγελέα, Ιωάννη Διώτη.
Μάλιστα οι άνδρες του ΣΔΟΕ και της ΕΛΑΣ που είχαν εντοπίσει τον επιχειρηματία νωρίτερα, πέρασαν στο νυχτερινό κέντρο το βράδυ παρακολουθώντας τον (αναγκαστικά και το πρόγραμμα) και περίμεναν να τον συλλάβουν μετά τη... διασκέδαση.
Είναι η δεύτερη επιχείρηση για χρέη προς το Δημόσιο που δεν οργανώθηκε από την Οικονομική Αστυνομία, αλλά από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και Όπλων του ΣΔΟΕ σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Δίωξης του Οργανωμένου Εγκλήματος της ΕΛΑΣ.
Θυμίζουμε ότι είχε προηγηθεί προ δέκα ημερών η σύλληψη από τις ίδιες υπηρεσίες του επιχειρηματία και εκδότη Κ.Γιαννίκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: