ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Θα παρακολουθούν τις κηδείες μέσω live streaming!


Οι τοπικές αρχές του Stafford στην Κεντρική Αγγλία ανακοίνωσαν ότι το παρεκκλήσι στο κοιμητήριο της Tixall Road είναι πλέον εξοπλισμένο με webcams. Έτσι, οι συγγενείς των νεκρών θα μπορούν πλέον να παρακολουθούν τις κηδείες μέσω live streaming!

Σύμφωνα με το BBC, οι τοπικοί άρχοντες αναφέρουν ότι δεν είναι όλοι σε θέση να παρακολουθήσουν από κοντά τις κηδείες των αγαπημένων τους προσώπων, είτε λόγω απόστασης, είτε λόγω προβλημάτων υγείας. Έτσι, το Internet αναλαμβάνει να μεταφέρει τους πενθούντες στο χώρο της τελετής.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να μπουν στη «σελίδα της κηδείας», εισάγοντας έναν ειδικό κωδικό που θα τους παρέχεται. Με αυτό τον τρόπο, η πρόσβαση περιορίζεται μόνο σε όσους έχουν πραγματικό ενδιαφέρον για την κηδεία.

Παράλληλα, προσφέρεται η δυνατότητα για μουσική υπόκρουση κατά τη διάρκεια της κηδείας. Έτσι, οι επισκέπτες της σελίδας θα μπορούν να επιλέγουν τραγούδια από μια βάση δεδομένων με 80.000 αρχεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: