ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Στην φαρμα των ζωων όλοι οι κυβερνωντες εχουν την ίδια μούρη



rontoulis_laos

Τα ίδια  ήθη και έθιμα στην πολιτική: Τα ρουσφέτια του Ροντούλη

Απροκάλυπτο ρουσφέτι υπέρ των ψηφοφόρων-πελατών του έκανε ο υφυπουργός του ΛΑΟΣ Αστέριος Ροντούλης. Σύμφωνα με το το ρεπορτάζ, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ζήτησε από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών να μην προχωρήσει η συγχώνευση δύο ΔΟΥ της εκλογικής του περιφέρειας, αίτημα το οποίο έγινε δεκτό. Εμμέσως πλην σαφώς, ο ίδιος παραδέχεται ότι άσκησε πολιτικές πιέσεις για να αρθεί η απόφαση της συγχώνευσης...Ελλάς το μεγαλείο σου. Το αλιεύσαμε από την Παραπολιτική.

Πολιτικές παρεμβάσεις στο έργο τους κατήγγειλαν και οι εφοριακοί κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν με αφορμή τη 48ωρη απεργία τους αύριο και μεθαύριο, με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες Χ. Νικολακόπουλο να κατονομάζει μάλιστα τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Αστέριο Ροντούλη.
Συγκεκριμένα, ο κ. Νικολακόπουλος υποστήριξε ότι ύστερα από παρέμβαση του υφυπουργού ακυρώθηκε η συγχώνευση των ΔΟΥ Αγιάς και Τυρνάβου στη Λάρισα. Σύμφωνα με τον κ. Νικολακόπουλο, ο κ. Ροντούλης ζήτησε από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών να μην προχωρήσει η συγχώνευση των συγκεκριμένων ΔΟΥ, αίτημα το οποίο έγινε δεκτό.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 97,2 ο κ. Ροντούλης δήλωσε έκπληκτος για τα όσα κατήγγειλαν οι εφοριακοί. Ο κ. Ροντούλης είπε ότι υπήρξε επαφή μεταξύ του ιδίου και του γγ του υπουργείου Ηλία Πλασκοβίτη, στη διάρκεια της οποίας ο κ. Ροντούλης είπε στον γενικό γραμματέα ότι οι δύο επίμαχες εφορίες εξυπηρετούν χιλιάδες κόσμου-παραγωγούς, που πρέπει να εξυπηρετούνται στον τόπο κατοικίας τους.
Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης είπε ακόμα στον γγ ότι οι δύο δήμαρχοι σε Αγιά και Τύρναβο, δηλώνουν έτοιμοι να δημιουργήσουν φορολογικά ΚΕΠ, ώστε αν τελικά καταργηθούν οι δύο ΔΟΥ να μην χρειάζεται να μετακινηθούν οι κάτοικοι.
Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: