139078-139078-panofyssaspanoΑναδημοσίευση από το tvxs
Στις εξέδρες του γηπέδου του Ατρομήτου και του Παναθηναϊκού, οι οπαδοί των ομάδων σήκωσαν πανό για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά. “Η σιωπή είναι συνενοχή”, αναφέρουν μεταξύ άλλων. Πανό και στο γήπεδο της Τούμπας από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, αλλά και στα Λιόσια απο τους οπαδούς της ΑΕΚ και αλλού.
Η αρχή έγινε το Σάββατο (21/9)  στο ματς του Ατρόμητου με αντίπαλο τον Απόλλωνα (2-0), όπου οπαδοί των γηπεδούχων ανέβασαν πανό που έγραφε: «Η σιωπή σας είναι συνενοχή στο έγκλημά σας… Καλό ταξίδι Killah-p».

Στη συνέχεια οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, εκτός απο τη δολοφονία, αναφέρθηκαν και στη δημοσίευση από το Πρώτο Θέμα της φωτογραφίας του Παύλου Φύσσα να ξεψυχά στα χέρια της κοπέλας του. «Πρώτο Θ(αίμα): Στο χρήμα πιστεύεις και σε τίποτα άλλο, κομιστή του DVD, ξανασκότωσες τον Παύλο…» και «Παύλος Φύσσας 18.09.13 Νεκρός από μαχαίρι φασίστα. Σιωπή σημαίνει συνενοχή και εμείς δεν θα σιωπήσουμε… Θύρα 13», ανέφεραν τα πανό των οπαδών του Παναθηναϊκού.

Την Κυριακή την αρχή έκαναν ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Οι οπαδοί του δικεφάλου του Βορρά στην Τούμπα σήκωσα πανό που έγραφε «Με το αίμα του Παύλου θα γραφτεί το τέλος σας», ενώ οι οπαδοί της ΑΕΚ σήκωσαν πανό με το εξής μήνυμα: «Φασίστες δολοφονούν, μπάτσοι συνεργούν και οι 300 παίζουν με τις ζωές μας».


995998_559074964142350_749494357_nΠανό που περιείχε μήνυμα για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα ανήρτησαν και οι οπαδοί του Πανσερραϊκού. «Παύλος Φύσσας νεκρός από χέρι φασίστα, πίσω φονιάδες».
Πανό για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα σηκώθηκαν και στα γήπεδα άλλων χωρών, όπως για παράδειγμα στο Τζένοα-Λιβόρνο, όπου οι οπαδοί της Τζένοα είχαν και ειδική ανάρτηση για τη δολοφονία στην ιστοσελίδα τους. Πανό για τον Παύλο Φύσσα έφτιαξαν και οι οπαδοί της Ράγιο Βαγεκάνο, γνωστοί για την αντιφασιστική τους δράση. Πανό αναρτήθηκε ακόμα και σε παιχνίδι της Δανίας από τους οπαδούς της Μπρόνσχαϊ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Χόρσενς για το πρωτάθλημα Δανίας.