ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Τι "βλέπουν" πίσω από τον παγιδευμένο φάκελο

Τι βλέπουν πίσω από τον παγιδευμένο φάκελοΤι "βλέπουν" πίσω από τον παγιδευμένο φάκελο

Πανομοιότυπος με άλλους φακέλους οι οποίοι έχουν σταλεί στο πρόσφατο παρελθόν από τη συνεργασία FAI-Πυρήνων της Φωτιάς είναι ο φάκελος που ανεφλέγη νωρίτερα σε σπίτι δικαστικού στο Χολαργό, σύμφωνα με αρμόδιους αξιωματικούς.
Κατά τις πρώτες πληροφορίες, ο δικαστικός ασχολείται με θέματα τρομοκρατίας. Ο φάκελος περιείχε ένα ντοσιέ μέσα στο οποίο βρισκόταν ο μηχανισμός ανάφλεξης, με πυρίτιδα από κυνηγετικό φυσίγγιο καθώς και συστοιχία οκτώ μπαταριών 1,5 βολτ.
Τον φάκελο παρέδωσε στο δικαστικό μία γειτόνισσά του που κρατούσε την αλληλογραφία του τις τελευταίες ημέρες, καθώς ο ίδιος έλειπε. Μόλις ο δικαστικός παρέλαβε τον φάκελο, τον θεώρησε ύποπτο και τον πέταξε στον αέρα. Όταν ο φάκελος έπεσε στο πάτωμα ανεφλέγη, χωρίς να προκαλέσει τραυματισμούς.
Κατά πληροφορίες, ως αποστολέας στο φάκελο αναγράφεται η μη κυβερνητική οργάνωση Γιατροί Χωρίς Σύνορα, ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό από που εστάλη.
Ο φάκελος αυτός παρελήφθη από την Εγκληματολογική Υπηρεσία και εξετάζεται, ενώ προανάκριση διενεργείται από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: