ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013

Πώς να κάνετε, εύκολα και οικονομικά, τη μπανιέρα σας να μοιάζει σαν καινούργια!


Πώς να κάνετε, εύκολα και οικονομικά, τη μπανιέρα σας να μοιάζει σαν καινούργια!Κάθε φορά που μπαίνετε στο μπάνιο του σπιτιού σας, οι φθορές και οι μαυρίλες στη μπανιέρα σας, σας θυμίζουν ότι πρέπει να βάλετε βαθιά το χέρι στη τσέπη και να την αλλάξετε.
Εμείς σας έχουμε τη λύση, η οποία κοστίζει περίπου 30 ευρώ αντί για τουλάχιστον 150 που θα χρειαζόσασταν για καινούργια μπανιέρα! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προμηθευτείτε από ένα χρωματοπωλείο ένα σπρέι επισμάλτωσης και τα άλλα αφήστε τα επάνω μας.
Εκτός από το σπρέι, θα χρειαστείτε χαρτοταινία, γυαλόχαρτο, εφημερίδες, γάντια και μία προστατευτική μάσκα προσώπου.
Αρχικά, αφού βεβαιωθείτε ότι η μπανιέρα είναι τελείως στεγνή, τρίψτε με το γυαλόχαρτο όλη την επιφάνειά της δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα σημεία που εντοπίζεται κυρίως το πρόβλημα. Στη συνέχεια με μία νωπή πετσέτα μαζέψτε τη σκόνη και μέχρι να στεγνώσει, κολλήστε εφημερίδες στα πλακάκια γύρω από τη μπανιέρα, καλύψτε τη βρύση με μια πλαστική σακούλα και τις μεταλλικές λεπτομέρειες της με τη χαρτοταινία.
Αφού διαβάσετε τις οδηγίες που αναγράφονται στο σπρέι, βάλτε τη μάσκα και αρχίστε να βάφετε τη μπανιέρα σας. Προσέξτε να αερίζεται καλά το μπάνιο σας και η απόσταση που ρίχνετε με το σπρέι να είναι τουλάχιστον 30 πόντοι. Αφού περάσετε όλη τη μπανιέρα, θα χρειαστεί και δεύτερο χέρι. Όταν στεγνώσει σίγουρα θα έχετε μία καινούργια μπανιέρα ωστόσο να θυμάστε ότι θα πρέπει να αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε ισχυρά καθαριστικά
πηγή: news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: