ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Ο συγγραφέας του νέου βιβλίου (11 Σεπτεμβρίου η αλήθεια) δολοφονήθηκε μαζί με τα παιδιά του !


Ο πρώην πιλότος αεροπορικής εταιρείας ο Phillip Marshall έχει περάσει πολύ χρόνο κοντά στη Santa Barbara πέρυσι για την προετοιμασία της απελευθέρωσης του αμφιλεγόμενου βιβλίου του σχετικά με τη συνωμοσία της 9/11 "The Big Bamboozle:. 9/11 και ο Πόλεμος κατά της Τρομοκρατίας".

Κατά τη διαδικασία της επεξεργασίας και πριν από την κυκλοφορία του βιβλίου, ο Marshall έλεγε γιατί το έργο του κατηγορεί την κυβέρνηση Μπους.

Ο Marshall συνέχισε λέγοντας: "Ο πραγματικός λόγος που η επίθεση ήταν επιτυχής, είναι λόγω μίας εσωτερικής στρατιωτικής δράσης και συντονισμένης εκπαίδευσης που προετοίμασε τους αεροπειρατές της πτήσης. Έχουμε δεκάδες έγγραφα που αποδεικνύουν 100% ότι αυτή η εκπαίδευση πτήσεων πραγματοποιήθηκε στην Καλιφόρνια, Φλόριντα και την Αριζόνα 18 μήνες πριν από την επίθεση."

Ο Marshall είπε ότι ήξερε ότι το βιβλίο του θα βάλει πολλούς ανθρώπους εναντίον του, ενώ είχε μιλήσει σε πολλές ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές.

Σε έκθεση του σερίφη της κομητείας όπου διέμενε: ο Phillip Marshall και τα παιδιά του, η Macaila Marshall 14 ετών, και ο Άλεξ Μάρσαλ, 17 ετών βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους, και η αιτία του θανάτου ήταν ένα ενιαίο τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι για όλους, είπε ο ιατροδικαστής. Ο σκύλος της οικογένειας βρέθηκε επίσης νεκρός από μια σφαίρα σε μια κρεβατοκάμαρα.

Η μητέρα των παιδιών του, ταξίδευε για εργασία στην Τουρκία, κατά τη στιγμή της σφαγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: