ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Με «Αλάτι και πιπέρι» η Ναταλία Γερμανού στον Antenna

Την πρώτη της επίσημη σύσκεψη με τους νέους της συνεργάτες είχε προχθές η Ναταλία Γερμανού στον ΑΝΤ1.
Η παρουσιάστρια βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του καναλιού προκειμένου να γνωρίσει την καινούργια της ομάδα με την οποία και θα πορευτεί όλο τον χειμώνα.
Αν και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως από το κανάλι ποια θα είναι η ακριβής θέση της στο πρόγραμμα του σταθμού, ήδη κάποιες από τις πρώτες πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει επιβεβαιώνονται σύμφωνα με το δημοσίευμα του "Έθνους".
Η Ναταλία Γερμανού θα παρουσιάσει φέτος ένα εβδομαδιαίο σόου αργά τη νύχτα. Πρόκειται για μια εκπομπή που θα προσπαθήσει να ακολουθήσει μια συνδυαστική, τηλεοπτική συνταγή. Δηλαδή, από τη μία πλευρά θα κινηθεί σε ανατρεπτική φιλοσοφία ακολουθώντας πιστά τα αντίστοιχα σόου της αμερικανικής τηλεόρασης και από την άλλη θα υιοθετήσει και κάποια πολύ σημαντικά στοιχεία από τη θρυλική εκπομπή του Φρέντυ Γερμανού "Αλάτι και Πιπέρι".
Η πρεμιέρα της εκπομπής προγραμματίζεται για τα τέλη του Οκτώβρη.
Πηγή: Έθνος 

Δεν υπάρχουν σχόλια: