ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης στους συλληφθέντες της Χρυσής Αυγής

Πέντε Έλληνες καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους για να συμπαρασταθούν στους συλληφθέντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής το απόγευμα του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου, στην πλατεία Συντάγματος.
Οι αστέρες του ελληνικού πενταγράμμου, Πέτρος Γαϊτάνος, Γιάννης Πλούταρχος, Νότης Σφακιανάκης, Καιάδας και Σταμάτης Γονίδης, θα τραγουδήσουν απόψε σε ειδικά διαμορφωμένη σκηνή που θα στηθεί στην πλατεία Συντάγματος για το Νίκο, τον Ηλία, τον Ηλία το Γιάννη και τους άλλους αγωνιστές της Χρυσής Αυγής που τα ξημερώματα του Σαββάτου συνελήφθησαν από την Αντιτρομοκρατική.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι διοργανωτές της «Ημέρας Φασιστικής Ενέργειας» στο theblob.gr, δυναμικό παρόν πριν την έναρξη της συναυλίας θα δώσουν επίσης οι δημοσιογράφοι Μπάμπης Παπαδημητρίου και Γιώργος Τράγκας κρατώντας πανό συμπαράστασης και εκφωνώντας πύρινους λόγους για την αναγκαιότητα ενός σοβαρού παρακράτους. 
 
 
Η ειδηση ειναι Troll.Μην ψαρωσετε και πατε συνταγμα!
 
ΠΡΕΖΑ TV

Δεν υπάρχουν σχόλια: