ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013

Τους "κούφανε" όλους ο ευρωβουλευτής Κρίτων Αρσένης: Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί τη δολοφονία Φύσσσα για να... καταστρέψει τα δάση


arsenis-thumb-largeMε τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα αποφάσισε να ασχοληθεί και ο ανεξάρτητος Ελληνας ευρωβουλευτής Κρίτων Αρσένης, ο οποίος εξέφρασε μια αναμφισβήτα πρωτότυπη (στά όρια του γραφικού) άποψη. Ο κ. Αρσένης συνέδεσε το περιστατικό με την καταστροφή των δασών καταλήγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ στο συμπέρασμα ότι η κυβέρνηση χρησιμοποιεί τη δολοφονία του Παύλου Φύσσσα για να... καταστρέψει τα δάση.
 
Μετά τις φάλαινες, τις οποίες θέλησε να προστατέψει προτείνοντας το πάγωμα των σεισμικών ερευνών για τον εντοπισμό των υδρογονανθράκων στις ελληνικές θάλασσες ο ευρωβουλευτής αποφάσισε να ασχοληθεί και με το ζήτημα που απασχολεί την τελευταία εβδομάδα ολόκληρη τη χώρα, τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
 
Ο Κρίτων Αρσένης με μια ανάρτησή του στο Facebook, συνέδεσε την κοινωνική αναταραχή γύρω από το θέμα με το νομοσχέδιο που κατέθεσε προς διαβούλευση το υπουργείο Περιβάλλοντος για τα δασικά οικοσυστήματα, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι «η κυβέρνηση της χώρας χρησιμοποιεί την κοινωνική αναταραχή από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα για να διαλύσει τη δασική μας πολιτική και να επιτρέψει μαζική δόμηση στα δικά μας δάση».
kriton-arsenis

Δεν υπάρχουν σχόλια: