ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2013

Εκλεβαν το... ποτάμι και το μισό βουνό!Έκλεβαν αδρανή υλικά για να τα μοσχοπουλήσουν σε μεσάζοντες. 


Ο λόγος για πέντε άτομα στην περιοχή της Χαλανδρίτσας που είχαν καταφέρει να συγκεντρώσουν τεράστιους όγκους υλικών με σκοπό να κερδίσουν χιλιάδες ευρώ.

Μάλιστα η μία σύλληψη έγινε επ΄ αυτοφώρω. Στη μία περίπτωση στην περιοχή του Πρεβέδου εντοπίστηκαν δύο άτομα ενώ έκλεβαν μεγάλη ποσότητα αμμοχάλικου. Είχαν καταφέρει να σχηματίσουν πέντε λοφίσκους διαστάσεων 20 επί 5 μέτρα σε κοντινή απόσταση από το ποτάμι. Κατασχέθηκε ένα ειδικό μηχάνημα για τη μεταφορά των ποσοτήτων.

Αντίστοιχη σύλληψη έγινε στην περιοχή του Βασιλικού όπου εντοπίστηκε ο πατέρας με δύο γιους να έχουν σκάψει σε δασική έκταση και να έχουν αφαιρέσει μεγάλο τμήμα της πλαγιάς!

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί εντόπισαν και έναν δασικό χώρο στον οποίον οι δράστες είχαν τοποθετήσει αμμοχάλικο μεγάλης αξίας. Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται γιατί στην περιοχή της Χαλανδρίτσας πληθαίνουν οι φήμες πως τις μεταμεσονύχτιες ώρες επιτήδειοι επιδίδονται στην κλοπή αδρανών υλικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: