ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013

Στον εισαγγελέα ο Τζήμερος για... υποκλοπές!


Μηνυτήρια αναφορά θα παραδώσει αύριο το πρωί στις 10:30 στην Εισαγγελία στην οδό Ευελπίδων ο πρώτος σε σταυρούς υποψήφιος του κόμματος της Δημιουργίας Ξανά και γνωστός παραολυμπιονίκης Γιώργος Δεληκούρας κατά του τέως προέδρου (παραιτήθηκε πριν από ενάμιση μήνα) του κόμματος Θάνου Τζήμερου. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που θα προσκομίσει αύριο ο κ. Δεληκούρας, ο Θάνος Τζήμερος έχει προχωρήσει σε συστηματικές υποκλοπές συνομιλιών τριών πολιτικών προσώπων, γεγονός που συνιστά κακούργημα βάσει του ποινικού κώδικα. Πηγές του protothema.gr αναφέρονται σε έναν πλήρη φάκελο με μαρτυρίες αλλά - κυρίως - ντοκουμέντα που θα πάει στην εισαγγελία και αφορά τις καταγραφές ιδιωτικών συνομιλιών του κ. Τζήμερου με πολιτικά πρόσωπα. Εκεί ο κ. Τζήμερος μετά από έγκληση του από στελέχη της Δημιουργίας Ξανά πως ήθελε να αποσύρει αυτοβούλως το κόμμα του από την εκλογική διαδικασία και να συνεργαστεί με τη Δράση, έσπευσε - πάντα σύμφωνα με την καταγγελία - να καταγράφει τις επαφές που είχε με πρόσωπα του φιλελεύθερου πολιτικού φάσματος. Ο κ. Δεληκούρας δήλωσε στο protothema.gr πως στόχος αυτής της ενέργειας του είναι να ενημερώσει τη δικαιοσύνη για πράξεις που δεν συνάδουν με τη δημοκρατική λειτουργία. 

Την ίδια στιγμή, πηγές μας ενημερώνουν πως παρέμβαση υπάρχει και σε ό,τι αφορά τα οικονομικά του κόμματος του κ. Τζήμερου καθώς μέλη αμφισβητούν πλέον ανοικτά τη διαχείριση του τέως προέδρου. Πιο συγκεκριμένα, το στέλεχος της Δημιουργίας Ξανά κ. Σιάτρας ήδη προχωρά σε παρέμβαση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας καταγγέλλοντας τον πολιτικό Θάνο Τζήμερο για κακή διαχείριση των πόρων του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: