ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τρίτη, 5 Μαρτίου 2013

Βρέθηκε η μικρή Μαντλίν;

Όλοι θυμόμαστε την τρομερή ιστορία της μικρής Μαντλίν Μακ Καν που έχει εξαφανιστεί από το 2007 στην Πορτογαλία.

Τη μικρή Μαντλίν Μακ Καν, η οποία εξαφανίστηκε στις 3 Μαΐου του 2007 στο πορτογαλικό θέρετρο Praia De Luz, όπου έκανε διακοπές με τους γονείς της, ισχυρίστηκε ότι είδε στην Αγία Νάπα ένας Βρετανός πολίτης.

Σύμφωνα με την κυπριακή εφημερίδα «Πολίτης», ο Βρετανός έδωσε πληροφορίες και κατάθεση στην Αστυνομία, σημειώνοντας πως έχει δει τη Μαντλίν σε πάρα πολλές φωτογραφίες στο διαδίκτυο, την τηλεόραση και σε εφημερίδες και είναι πεπεισμένος ότι το κορίτσι που βρισκόταν στην Αγία Νάπα είναι αυτό που χάθηκε το 2007 στην Πορτογαλία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στηn Κυπριακή Αστυνομία, το κοριτσάκι έδειχνε φοβισμένο, βρισκόταν υπό συνεχή επιτήρηση και είχε περίεργη συμπεριφορά. Διέμενε σε διαμέρισμα με οικογένεια Βρετανών που είχε ακόμα δύο παιδιά. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το κοριτσάκι δεν έμοιαζε με κανένα από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας και είχε και το χαρακτηριστικό σημάδι στην κόρη του δεξιού ματιού.

Η οικογένεια των Βρετανών, όταν αντιλήφθηκε ότι οι γείτονες επέδειξαν ενδιαφέρον για αυτούς, και ιδιαιτέρως για το μικρό κορίτσι, εξαφανίστηκαν. Η αστυνομία με πάσα μυστικότητα τους αναζητεί και ήδη εναντίον τους εκκρεμεί ένταλμα.
epikaira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: