ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2013

Αντι ναβγαλει το πουλί του και να κατουρησει , κρεμασε σημαια με μπότα και τον συλλάβανεΟ γνωστός σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος, συνελήφθη πριν από λίγα λεπτά και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος.

Όλα ξεκίνησαν νωρίς το μεσημέρι, όταν η γερμανική πρεσβεία διαμαρτυρήθηκε για τη σημαία που έχει κρεμάσει στο σπίτι του, η οποία απεικονίζει μια γερμανική μπότα να πατάει την ελληνική σημαία και να αφήνει ένα ματωμένο αποτύπωμα.  Το σπίτι του κ. Κολλάτου είναι πολύ κοντά στην γερμανική πρεσβεία.

Ο ίδιος δήλωσε στους αστυνομικούς είπε ότι δεν πρόκεται να κατεβάσει την σημαία, αν δεν του εξηγήσουν το λόγο. Οι αστυνομικοί τον κάλεσαν να τους ακολουθήσει στο αστυνομικό τμήμα και εκείνος αρνήθηκε,περιμένοντας τον Εισαγγελέα.
Η φωτογραφία είναι από το enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: