ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Αντε, πάλι κλειστά τα Τεμπη για 35 μέρες

Από την 1η Νοεμβρίου και έως τις 5 Δεκεμβρίου η κατασκευάστρια κοινοπραξία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» προχωρά σε «εργασίες επιθεώρησης και συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας» στην κοιλάδα των Τεμπών.

Για το διάστημα αυτό, η διακοπή της κυκλοφορίας θα γίνεται περιοδικά και για δύο ώρες την ημέρα, εκτός του χρονικού διαστήματος από 14 έως 25 Νοεμβρίου (12 ημέρες), οπότε η εθνική οδός θα είναι κλειστή από τις 6 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Στο διάστημα αυτό θα γίνουν εργασίες ξεσκαρώματος, καθαρισμού, συντήρησης, αλλαγής ή ενίσχυσης των εγκατεστημένων διχτύων. Στο επίμαχο διάστημα των 12 ημερών θα ανακοινωθούν από την Αστυνομία αλλαγές στην κυκλοφορία των οχημάτων, ενώ οι σταθμοί διοδίων είτε δε θα εισπράττουν, είτε θα εισπράττουν μειωμένα τέλη διέλευσης.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΜΠΗ?

Ανώνυμος είπε...

ναι